Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Wendy13

2. 2. 2011 8:38
malá nespokojenost

nákup na těchto stránkách mě opravdu zaujal... nakoupila jsem zde mnoho dárků na Vánoce... ale v případě dárků pro sebe jsem dosti pohořela... objednala jsem, zaplatila a ejhle...ono nic... ani zboží (služba) ani mail s omluvou...tak jsem napsala na zákaznický servis a ono opět nic... na slevomatu se zatím ani neobtěžovali reagovat a na vykupto přestali reagovat po 3 mailu...

trochu jsem o nich ztratila iluze, tak uvidíme, jestli budu mít ještě někdy chuť si něco takto koupit...

0 0
možnosti

kolos.veliky

22. 11. 2010 7:38
Je to zajímavá věc,

pokud si samozřejmě nepořídíte něco co vůbec nepotřebujete - jenom proto, že je to ve slevě.

No a je taky potřeba pořádně číst nabídky.

0 0
možnosti

cara al sol

21. 11. 2010 23:23
Já bych do toho šel

Myslím, že ty "slevomaty" počítají s (nejen) českou chamtivostí a přesvědčit váhavé dokážou. A že je to cesta i do budoucna a může být výhodná pro obě strany. Osobně nejsem člověk, který musí mít všechno, co je "laciné", vietnamské stánky a různé odpornosti typu obchodů Bankrot, když mám dost, jídlo nedojím a když mi nechutná pivo, tak ho nedopiju. Nejsem škrt. Někdy se ale stane, že koupí člověk za slušnou cenu v akci věc, kterou potřebuje nebo po které už delší dobu toužil. Tak jsem za velice hezkou cenu koupil třeba hodinky s radiovým řízením, které se mi líbily a dobře mi slouží. Navštívit nějakou restauraci se slevou mě láká už delší dobu. Ale ne za každou cenu, nabídka se mi musí zamlouvat.

0 0
možnosti

petrph

21. 11. 2010 23:01
asi jste si nepřečetl pořádně

ty nabídky. Aspoň u těch co uvádíte a pár dalších. Prostě Vy tu slevu nedostanete jen tak jako že jo, když si tam kliknete.

Ta sleva platí akurát v tom případě že se přihlásí potřebný počet lidí. Prostě, společně dostanou množstevní slevu. Což je zcela běžné.

Levárna může být leda v tom že někdo tak dychtí po slevě že do toho zblbne celou rodinu i známé.

Plus druhá věc je že tyhle slevy platí dost krátkou dobu, třeba jen den. Dost krátká doba na to aby se člověk zorientoval na to že třeba ceny jsou dolů a zejtra může i u konkurence dostat totéž za stejnou zlevněnou cenu...

:-/

0 0
možnosti

repanak

21. 11. 2010 16:26
Paní Gábinko,

dnes je doba, kdy normálním způsobem ani dobrý výrobek či službu neprodáte. A tak systém slev nemusí být vždy "podezřelý". I světoví hráči na trhu dávají prvotní službu zdarma s tím, že vydělají na dalších nebo člověk je tak okouzlen, že i v budoucnu si ji dopřeje za plnou cenu. Osobně - ne u služeb - ale třeba při výběru vín maxi slevy využívám ale po jejich skončení hledám jiné zase se slevou. Bohužel vzhledem k menší úrodě asi těch slev nebude tolik jako dosud. Ale zažil jsem bombatisté slevy na hypermarketové chardonnay, které běžně v tom samém řetězci koupíte za kopečky ještě levněji - a tam je to plná cena. A dokonce ne ročník 2009 ale 2008. Složitost prodeje dnes musí zajišťovat spousta lidí, o to by byla jinak nezaměstnanost větší.

0 0
možnosti

repanak

21. 11. 2010 16:28
Re: Paní Gábinko,

opravuji na - bombastické.

0 0
možnosti

elenloth

21. 11. 2010 15:44
Zkušenosti

Já mám zatím se slevami zkušenosti dobré.Využívám je hlavně tehdy, když chci vyzkoušet něco nového a původní cena mi přijde předražená. Chodím na masáže, na cvičení, nechala jsem si udělat nehty. Všechno jsou to věci, které dělám i tak, tak proč nevyužít slevu. Do restaurací taky nějaké poukazy mám, ale ještě jsem je nevyužila.Jednu z restaurací znám a do druhé jsem se chystala jít. Zatím se mi daří držet se a nekupovat nic, co nepotřebuju jenom proto, že je to ve slevě.

Problém byl pouze jednou, kdy poskytovatel nedodržoval podmínky,ale server se zachoval velice korektně a po neúspěšné snaze o vyřešení s poskytovatelem vrátili peníze.

Nevýhodou je, že se mi pak už asi nikam nebude chtít chodit bez slevy, protože vím, kolik z ceny můžou srazit aby na tom vydělal jak poskytovatel, tak slevový server. Talže když mám pak platit plnou cenu, připadám si jako slepice na oškubání.

0 0
možnosti

H0PE1@seznam.cz

21. 11. 2010 14:23
Jak

je něco laciný, tak to je podezřelý. A jak je něco zadarmo, tak to ve finále stojí minimálně dvakrát tolik.

0 0
možnosti

GabrielaB

21. 11. 2010 14:25
Re: Jak

Proto mě zajímají zkušenosti těch, kteří  už mají nějaký ten např. pobyt za sebou.  

0 0
možnosti

Tyranosaurus Rex

21. 11. 2010 14:05
to je trochu přes ne?

Reklama a ještě byste si tady chtěla udělat marketingový průzkum 8-o?

0 0
možnosti

GabrielaB

21. 11. 2010 14:07
Re: to je trochu přes ne?

Teď jsem se zasmála. :-)

Se slevomatem mám společného max.to, že se občas kouknu na jejich stránky.

Máte mi k tomu tématu co říct? Pokud ne, tak se zdržte Vašich nemístných poznámek :-) Díky a hezkou neděli.

0 0
možnosti
  • Počet článků 27
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1929x

Seznam rubrik